Om oss

Mitt namn är Sally Cloodt. Jag är 32 år gammal och bor i Småland. Tillsammans med min 7-åriga halvblodsvalack Olle tävlar och tränar jag dressyr, i nuläget på LA-MsvC-nivå och vårt mål är att utvecklas tillsammans. Denna blogg är mitt sätt att kunna följa vår utveckling. Välkomna att följa med!

Olle heter egentligen Zolon D, är ett svenskt halvblod efter Chirlon-Zuidenwind (f.-16) och han är världens bästa! Jag köpte honom hösten när han var 4 år. Då hade han mest blivit tömkörd, vuxit upp i stora hagar hos en duktig fälttävlandsfamilj i Småland och varit lite hos en inridare/utbildare innan jag köpte honom. Det mesta han kan inom dressyr har jag därför fått lära honom och det har hittills varit en väldigt rolig resa. Olle har väldigt lätt för sig, han är smart och lättlärd och har dressyren i blodet! Olle är första hästen jag utbildar så det är en läroresa för mig också, vilket är väldigt kul. Vårt stora mål är att någon gång tävla MSV A.

Förhoppningsvis lär jag mig något under tiden jag utbildar Olle för på lösdriften har jag två framtida dressyrstjärnor på tillväxt! Lyckes Diego f.-22 (Danciero – Ampere) och Lyckes Dee-Lorez f.22 (Danicero – BH Zack). Än är småkillarna bara åringar och gör inte mycket, men målet är att matcha dem mot treårstest, och unghästklasser framöver när de är äldre.